Almás krémes
Nagy kedvenceim közé tartoznak azok a sütemények, melyek valamilyen gyümölccsel vannak kombinálva. Jól variálhatók ezek a gyümölcsök, és nagyszerű ízeket tudunk elérni velük. Ez az almás krémes első hallásra picit időigényesnek tűnhet, viszont egyáltalán nem az. Én minden sütikészítést úgy kezdek, hogy felállítom az elkészítés sorrendjét, és amíg hül a tészta, elkészítem a krémet stb. Nagy segítségem mindebben a tálas mixerem, ami szerintem egy fantasztikus találmány. Én csak ajánlani tudom, annak, akinek még nincs. Mostmár egész jó árban hozzá lehet jutni.
Hozzávalók
- 1 kg alma
- pici fahéj
- 8 db tojás
- 8 evőkanál cukor
- 7 evőkanál liszt
- 1 evőkanál kakaópor
- 2 csomag vaníliapuding
- 5 dl tej
- 25 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 15 dkg étcsokoládé
- 3 evőkanál étolaj