Bacon-be göngyölt májas csirkemell

Ha hamar szeretnénk valami mutatós hideg előételt készíteni, akkor ezt a csirkemájas, bacon-be tekert csirkemellet nagyon ajánlom. Szükségünk van egy őzgerincformára, és pár hozzávalóra. Nagyon gyors, és isteni finom.

Hozzávalók

  • 30 dkg csirkemell
  • 3 db csirkemáj
  • 3 db nyers tojás
  • 3 kanál tejföl
  • 3 kanál liszt
  • 10 dkg trappista sajt
  • 10 szelet bacon/császárszalonna
  • aprított petrezselyemzöld
  • só, bors

Elkészítés

Az őzgerincformát kibéleljük a bacon-nel, vagy vékonyra szeletelt császárszalonnával. A csirkemellet, illetve a májat apró kockára vágjuk, majd a többi hozzávalóval összekeverjük. Beleöntjük a kibélelt formába, ráhajtjuk a szalonnát, és előmelegített sütőben készre sütjük.