Bazsalikomos roston sült csirkemell füstölt sajtos brokkolipürével

Diéta idején előszeretettel készítem ezt az ételt, mert valami isteni finom. A csirkemell kap egy kis sót, borsot, és ezt egészíti ki a mennyei brokkolipüré. Aki nem diétázik annak is ajánlom, mert tényleg nagyon-nagyon finom.

Hozzávalók

  • 1 fél csirkemell filé
  • bazsalikom
  • só, bors
  • pici olaj
  • fél kg brokkoli
  • 10 dkg füstölt sajt
  • só, bors

Elkészítés

Gyakorlatilag 10-15 perces receptről van. Míg a csirkemellet megsütjük, addig el is készül a köret. A brokkolit sós vízben főzzük teljesen puhára, majd szűrjük le. Krumplinyomóval törjük össze, és reszeljük bele a füstölt sajtot, sózzuk, borsozzuk. A csirkemellet vágjuk vékony szeletekre, majd fűszerezzük tetszőlegesen. Én bazsalikommal, sóval, borssal fűszereztem. Pici olajon kisütöttem, és már tálalható is.