Csirkemelles, sonkás, tejszínes spagetti

Ha gyorsan kell finomat készíteni, akkor gyakran veszem elő ezt a receptet. Nincs is jobb egy frissen készült tésztánál, ami körülbelül 15 perc alatt készen is. Nálunk ez nagyon nagy kedvenc. Felejtsük el a zacskós porokat. Gondoljunk csak bele, minek mérgezzük magunkat ízfokozókkal, ha a hozzávalók mindegyike isteni ízt ad. Gondoljunk csak a baconra, a sonkára, vagy a friss petrezselyemre. Egy titkom van. Én kizárólag frissen őrölt borsot használok, ami szerintem sokkal finomabbá teszi az ételeket.

Hozzávalók

  • 8 dkg bacon
  • 8 dkg füstölt sonka
  • 8 db csirkemell
  • pici olaj
  • só, bors
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1,5 dl tej
  • 1 csokor petrezselyem
  • fél csomag spagetti

Elkészítés

Tegyük fel főni a tésztát. Míg a tészta fő, daraboljuk fel a bacont, a sonkát és a csirkemellet, majd pici olajon pirítsuk le, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a tejszínt, illetve a tejet. Vágjuk apróra a petrezselymet, majd ezt is tegyük a raguhoz. Öntsük rá a spagettit, és főzzük készre. Akár reszelt sajtot is tehetünk rá.