Elkészítés
Süssünk 3*4 tojásból vékony csokis piskótát. A piskótához a 4 tojást válasszuk ketté, majd a fehérjét kezdjük el felverni. Adjuk a félig keményre vert habhoz a 4 kanál eritritet, majd verjük kemény habbá. A 4 tojás sárgáját óvatosan keverjük el a habban, majd szitáljunk hozzá 3 kanál lisztet, és 1 kanál kakaóport. Keverjük el óvatosan fakanállal. Sütőpapírral bélelt tepsibe, vagy sütőlemezre kanalazzuk a piskótatésztát, majd oszlassuk el egyenletesen. Süssük 180 fokon kb. 8-10 percig. Ismételjük meg a folyamatot még kétszer a maradék 4-4 tojásból. Hűtsük ki a lapokat. Míg hűlnek a lapok, főzzük meg a pudingport a 15 dkg eritrittel a tejben, és hűtsük szintén ki. A vajat, a porcukorral kavarjuk habosra, és a kihűlt pudingot fokozatosan keverjük hozzá. Az epret vágjuk apró kockákra. Állítsuk össze a süteményt. A barna lapra tegyünk krémet, majd szórjuk meg a kockázott eper harmadával. Úgy osszuk a krémet, hogy a tetejére is maradjon egy kevés. Erre tegyük a második lapot, és szintén kenjük krémmel, és kockázott eperrel. Rakjuk rá a 3. lapot, és kenjük meg a maradék krémmel, illetve szórjuk meg a maradék kockázott eperrel. A tortabevonót vízgőz fölött 1 kanál olajjal felolvasztottam, majd rácsorgattam a sütemény tetejére.