Elkészítés
Süssünk a szokásos piskóta receptem alapján 8 tojásos piskótát. Hagyjuk teljesen kihűlni. Célszerű előző este megcsinálni, folpack-ba csomagolni, és tökéletesen szeletelhető másnap. Ha kihűlt vágjuk 3 részre. A pudingot a tejjel főzzük meg, majd hűtsük ki. A fél kg epret tegyük fel egy edénybe főni a 3 kanál cukorral, majd ha már darabosra főtt, körülbelül 1 kiskanál étkezési keményítőhöz adjunk 2-3 kiskanál vizet, majd a forrásban lévő eperhez adjuk, és azonnal keverjük, mert a keményítő rögtön elkezd dolgozni benne. (Az eperhez ízlés szerint adjuk a cukrot, lehet ettől több, de akár kevesebb is. Ha valaki nem szereti az epernek a pici magjait, akkor nyugodtan leturmixolhatja, és utána leszűrheti, de mindenképp a keményítő előtt tegye ezt, majd utána sűrítse be a szószt. Az eperhez ne adjuk plusz vizet, hiszen a fagyasztott eper bőven enged vizet magából. Ha a megadott keményítő mennyisége nem elég, nyugodtan megismételhetjük a folyamatot.) A epres szószt jól hűtsük ki. Amíg ez hűl, addig kavarjuk ki a vajat a porcukorra, majd adjuk hozzá a kihűlt pudingot, illetve a kihűlt eperszósz körülbelül felét. A másik fele jó lesz díszítésre. Ha még epresebb krémet szeretnénk, akkor nyugodtan tehetünk belőle többet is. Töltsük be a tortánkat. Figyeljünk, hogy a torta oldalára, illetve a tetejére is jusson krém. Verjük fel a habtejszínt kemény habbá, majd az epres szósszal, a habbal, illetve a friss eperrel ízlés szerint díszítsük.