Elkészítés
Süssünk 3*4 tojásból vékony csokis piskótát. A piskótához a 4 tojást válasszuk ketté, majd a fehérjét kezdjük el felverni. Adjuk a félig keményre vert habhoz a 4 kanál cukrot, majd verjük kemény habbá. A 4 tojás sárgáját óvatosan keverjük el a habban, majd szitáljunk hozzá 3 kanál lisztet, és 1 kanál kakaóport. Keverjük el óvatosan fakanállal. Sütőpapírral bélelt tepsibe, vagy sütőlemezre kanalazzuk a piskótatésztát, majd oszlassuk el egyenletesen. Süssük 180 fokon kb. 8-10 percig. Ismételjük meg a folyamatot még kétszer a maradék 4-4 tojásból. Hűtsük ki a lapokat. Míg hűlnek a lapok, főzzük meg a pudingport cukor nélkül a tejben, és hűtsük szintén ki. A vajat, a porcukorral kavarjuk habosra, és a kihűlt pudingot fokozatosan keverjük hozzá. Az eper felét vágjuk apró kockára. Állítsuk össze a süteményt. A barna lapra tegyünk krémet, majd szórjuk meg a kockázott eper felével. Erre tegyük a második lapot, és szintén kenjük krémmel, és a maradék kockázott eperrel. Rakjuk rá a 3. lapot, és kenjük meg a maradék krémmel. A süteményen bejelöltem a szeleteket, és a képen látható módon díszítettem, így szabályos kockákat kaptam. A habtejszínt kemény habbá vertem, majd a torta szélét díszítettem vele. Ez főleg azért fontos, hogy ne folyjon le a zselatin róla. A zselatinhoz 3 dl vizet felforraltam, majd hozzáadtam a zselatinport, és fél percig kézi mixer-rel felvertem. Vigyázzunk, mert nagyon gyorsan köt, így igyekezni kell a zselatin felvitelével. Kanalazzuk a süteményre a zselatint óvatosan, majd tegyük hűtőbe, míg megdermed. Ez kb. 5 perc. 1-2 órát azért felvágás előtt hűtőszekrényben pihentessük.