Elkészítés
Kezdjük a meggyes töltelék elkészítésével. A meggybefőtt levét szűrjük le, és tegyük fel főni. Adjunk hozzá pici fahéjat. A pudingot kavarjuk el 1,5 dl vízben, majd sűrítsük be. Adjuk hozzá a leszűrt meggyet, amiből én 12 db meggyszemet kiveszek a díszítéshez. Hagyjuk teljesen kihűlni. Süssünk 8 tojásos piskótát a tojásból, cukorból, lisztből és a 2 evőkanál kakaóporból. Szintén hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt a piskóta, vágjuk 3 részre. A piskóta teteje lesz a tortánk alja, így a piskóta alja pedig a tortánk teteje, éppen ezért szép egyenes tortát kapunk majd. Verjük fel a habtejszínt keményre. Vegyük a hab negyedét, és rakjunk bele pici kakaóport, majd jól keverjük el. Habzsákba tegyük mindkét habtejszínt. Ha nincs két habzsákunk, zacskó segítségével is meg lehet oldani, csak kicsit nehezebb. Az első lapra halmozzuk a meggyes töltelék felét. Vegyük a sima habot, és nyomjunk egy kört a torta szélére a meggyzselén. Ugyanezt csináljuk meg 2 cm-re beljebb is. Majd a torta közepére nyomjunk a fehér habból. Most a barna habbal töltsük ki a kimaradt köröket. Rakjuk rá a 2. lapot. Mehet rá a meggy, majd ugyanazon az elven, mint az első lapnál rakjuk rá a habot. Végül fedjük be a torta tetejével. A fehér habbal úgy gazdálkodjuk, hogy a torta befedéséhez, díszítéséhez is maradjon. Tetszőlegesen díszítsük a tortát. Én reszelt csokoládét tettem rá, és a kihagyott meggyel díszítettem.