Füstölt sajttal töltött rántott sertés karaj amerikai káposztasalátával
Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az egyik kedvenc alapanyagom a füstölt sajt, hiszen gyakran használom ételekhez, illethe sós süteményekben is. A füstölt sajt önmagában kevésbé olvad, így mindig keverem trappista sajttal is. Azért is kedvelem az ehhez hasonló ételeket, mivel ezekhez nagyon jól passzolnak a majonéz alapú saláták, ami egyrészről laktató, másrészről picivel egészségesebb is, mint a burgonya, vagy a rizs. Akár különböző grill húsok mellé is kitűnő választás lehet.
Hozzávalók
- 4 szelet sertéskaraj
- 5 dkg reszelt trappista sajt
- 5 dkg reszelt füstölt sajt
- só, bors
- 2 db tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- 3 db tojás sárgája
- 3 dl étolaj!
- 1 evőkanál mustár
- 3 evőkanál tejföl
- citromlé
- porcukor
- fehérbor
- só, bors
- 1 kg káposzta
- 40 dkg sárgarépa
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 2 evőkanál fehérborecet
- só