Kacsamell steak zöldséges rozmaringmártással, sült zöldségekkel
A kacsamell nálam a kedvenc húsok közé tartozik. Ha kacsamellet készítek, akkor biztos, hogy valamilyen mártást is kitalálok mellé. Imádom a zöldséges mártásokat, legyen az póréhagyma, vagy akár valami vegyes zöldséges. Ebbe az esetben ropogós sárgarépa, illetve cukkini került a mártásba. Mivel a kacsa nagyon jó barátságban van a rozmaringgal, így ez a hozzávaló sem maradhatott ki belőle.
Hozzávalók
- 1 db bőrös kacsamell
- só, bors
- rozmaring
- olaj
- 1 db sárgarépa
- fél cukkini
- 3 dl tejszín
- 1 dl tej
- rozmaring
- só, bors
- 2 evőkanál Norbi liszt
- 2 dkg vaj
- 1 db gomba
- fél sárgarépa
- fél cukkini
- fél lilahagyma
- só, bors