Medvehagymával töltött csirkecomb gombás burgonyapürével
Beszerezve az idei első medvehagyma adagomat, rögtön készítettem is belőle valami finomat. Isteni mártásnak, salátákba, én mégis csirkecombot töltöttem meg vele pici petrezselyemmel együtt. Nagyon különleges lett tőle, és nagyon trendi. A csirkecomb mellé legtöbbször burgonyapürét készítek, de most kicsit másképp csináltam, mint ahogy szoktam. Mivel a gombát is nagyon szeretjük, így pirítottam a pürébe némi gombát pici hagymával, ami nagyon jó ízt adott neki.
Hozzávalók
- 5 db egész csirkecomb
- kb. 3 dkg medvehagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 db tojás
- 2 db zsömle
- só, bors
- csirke fűszerkeverék
- 2 kg burgonya
- kb. 15 dkg vaj
- 2 dl tej
- 1 fej vöröshagyma
- fél dl olaj
- 20 dkg gomba
- 1 csokor petrezselyem
- só, bors