Mustáros, póréhagymás karaj sült zöldségekkel, uborka salátával
Saját fejlesztés ez a recept. Az elején nem is gondoltam volna, hogy ennyire zseniális étel készül ezekből az alap hozzávalókból. A mustárt nem érdemes kihagyni, mert az adja meg az igazi ízét. Javaslom kipróbálni sertés karajjal is, mert picit másabb ízt kapunk a sertéssel. Amellett, hogy brutál finom, nem utolsó sorban roppant gyorsan, egyszerűen elkészíthető.
Hozzávalók
- 4 szelet sertéskaraj
- fél dl olaj
- 15 dkg bacon
- 1 db lilahagyma
- fél szál póréhagyma
- 1,5 evőkanál mustár
- 15 dkg trappista sajt
- só, bors
- 5 dkg vaj
- fél cukkini
- negyed padlizsán
- negyed db zellergumó
- 1 db sárgarépa
- 1 db gomba
- só, bors
- 2 db kígyóuborka
- kb. 3 dl víz
- 3 evőkanál eritrit
- 1 evőkanál ecet