Elkészítés
A kelbimbót tegyük fel főni sós vízben. Főzzük teljesen puhára. A sertéshúst amennyire csak tudjuk, klopfoljuk vékonyra. Én nyitott szeletet szoktam kérni a hentestől, azt gyönyörűen lehet klopfolni nagy szeletté. Azért lesz ez fontos, mert fel kell majd csavarni a húst, és minél vékonyabb, annál szaftosabb marad majd. Sózzuk, borsozzuk a húst. A töltelékhez a bacont vágjuk apró csíkokra, majd pici olajon pirítsuk le. Adjuk hozzá a felaprított hagymát is. A karika kolbászokat negyedeljük, majd ez is mehet a bacon-höz. A végén adjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot, és paprikát. Végül 2 kanál mustárral, 2 kanál tejföllel sűrítsük be. (A maradék mustárra és tejfölre még szükség lesz.) Sűrű masszát kell kapjunk. A masszát oszlassuk el a húson, majd szórjuk meg reszelt sajttal. Ha szép nagy szelet húst készítettünk, akkor a felénél vágjuk ketté, és úgy csavarjuk fel. Ha ez nem megy az sem probléma, ahogy tudjuk tekerjük fel. Rakjuk tepsibe, pici olajjal locsoljuk meg, és fedjük le alufóliával. Mehet az előmelegített sütőbe kb. 40 percre. Ez idő alatt megfőtt a kelbimbó is, amit törjünk össze krumplinyomóval, majd tegyük félre picit. Ne ijedjünk meg attól, hogy a húsból a mustár, és a szaft picit kifolyt, ugyanis ezt felhasználjuk. Ha megpuhult a húsunk szedjük ki, majd a visszamaradt levet tegyük egy serpenyőbe, adjuk hozzá a kimaradt 2 evőkanál tejfölt és az 1 evőkanál mustárt. Rakjuk bele a tekercseket, és pároljuk picit. A mustáros szósz elkezd besűrűsödni. A kelbimbóhoz vágjuk apróra a hagymát, majd az olajon pirítsuk le, és adjuk hozzá az összetört kelbimbót. Forgassuk jól össze. Gyakorlatilag ugyanaz az eljárás, mintha hagymás tört burgonyát készítenénk, csak kelbimbóval. Miután ez kész, a tálaláshoz szedjük ki a mustáros mártásból a húst. Minden tekercsre kanalazzunk még a szószból kicsit, úgy lesz az igazán finom.