Elkészítés
Süssünk 2*4 tojásból vékony piskótát. A piskótához a 4 tojást válasszuk ketté, majd a fehérjét kezdjük el felverni. Adjuk a félig keményre vert habhoz a 4 kanál cukrot, majd verjük kemény habbá. A 4 tojás sárgáját óvatosan keverjük el a habban, majd szitáljunk hozzá 4 kanál lisztet. Keverjük el óvatosan a lisztet fakanállal. Sütőpapírral bélelt tepsibe, vagy sütőlemezre kanalazzuk a piskótatésztát, majd oszlassuk el egyenletesen. Süssük 180 fokon kb. 8-10 percig. Amint kivettük a sütőből, tekerjük fel konyharuhába a lapot. Ismételjük meg a folyamatot a maradék 4 tojásból is. A kihűlt piskóta lapokat kenjük meg a baracklekvárral. A krémhez a túrót, a porcukrot és a citrom héját kavarjuk el. A habtejszínt verjük kemény habbá. A 1,5 dl tejet melegítsük meg, majd olvasszuk fel benne az étkezési zselatint. A habtejszínből tegyünk 2-3 kanállal a zselatinos tejbe, hogy a hő kiegyenlítődjön, és ne legyen csomós a krémünk, a többit keverjük a túróhoz. A zselatinos tejet adjuk a tejszínes túróhoz. Nem kell megijedni a lágy krémtől, ugyanis a zselatin majd összefogja. A barackot vágjuk kockára, majd adjuk a krémhez. Egy tálat béleljünk ki folpack-kal, majd az elkészült lekváros piskótát vágjuk vékony szeletekre, és rakjuk ki a tálat a képen látható módon. Úgy szeleteljük, hogy maradjon a tetejére is. Öntsük bele a túrós krémet, majd fedjük be a maradék piskótával. Fedjük le a tálat folpack-kal, és tegyük egy éjszakára hűtőbe. Másnap borítsuk ki a tálból. Ízlés szerint habbá vert tejszínnel díszíthetjük a torta peremét.