Elkészítés
Süssünk 2*6 tojásból vékony piskótát. A piskótához a 6 tojást válasszuk ketté, majd a fehérjét kezdjük el felverni. Adjuk a félig keményre vert habhoz a 6 kanál cukrot, majd verjük kemény habbá. A 6 tojás sárgáját óvatosan keverjük el a habban, majd szitáljunk hozzá 6 kanál lisztet. Keverjük el óvatosan a lisztet fakanállal. Sütőpapírral bélelt tepsibe, vagy sütőlemezre kanalazzuk a piskótatésztát, majd oszlassuk el egyenletesen. Süssük 180 fokon kb. 8-10 percig. Ismételjük meg a folyamatot a maradék 6 tojásból is. Hűtsük ki a lapokat. Míg hűl a lap, addig készítsük el a pudingot. A 2 csomag csokoládé pudingot keverjük el a cukorral, majd főzzük meg a fél liter vízben. Hűtsük teljesen ki. Ha kihűlt verjük kemény habbá a tejszínt, majd vegyük ki az 1/3-át, ez lesz a fehér krém. A kihűlt pudingot kézi mixerrel lazítsuk fel, majd a maradék tejszínbe keverjük bele. Adjuk hozzá a rumaromát. Elkészült a csokis krémünk is. A 2 csomag tortabevonót 3-4 evőkanál olajjal gőz fölött olvasszuk meg, majd picit hűtsük vissza. Állítsuk össze a süteményt. A piskótát kenjük meg a csokis krém 3/4-vel, majd az olvasztott csokit öntsük rá a krémre, úgy, hogy maradjon a díszítéshez egy kevés csoki. Kenjük el a krémen a csokit, majd rakjuk hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen. Ha tortabevonót használunk, akkor ez kb 10-15 perc. Ez azért fontos, mert ettől fog ropogni a süteményünk. Ha megszilárdult, kenjük le a félretett fehér krémmel, majd rakjuk rá a másik piskótát. Kenjük le a kimaradt csokis krémmel. Én mielőtt díszítettem, bejelöltem a kockákat, ugyanis így sokkal jobban lehet majd szeletelni, nem fog törni a csoki a tetején. Csak a kockákat díszítettem a kimaradt csokival, amit előtte visszamelegítettem szintén gőz fölött. Hűtőszekrényben hagytam megszilárdulni a tetejét.